Skin de uithof korting


skin de uithof korting

cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij De Uithof. Boek dan een privéles! We maken de winnaar vrijdag al bekend. Proeflessen worden gegeven op zaterdag en zondag van 11:30 tot 12:30. Ben je op zoek naar een leuke activiteit?

skin de uithof korting

Tijdens een proefles van 60 minuten maak je in groepsverband kennis met de basistechnieken van het skin of snowboarden. Tijdens de spoedcursus leer je zelfstandig een blauwe piste. Op het einde van de les kun je al je eerste bochten maken! Dus, heb je zin in een geheel verzorgd skiweekend, inclusief tips en trics op de piste van onze ski instructeurs? De middag staat vol met lekkernijen, leuke activiteiten en een bezoek van Sinterklaas en de pieten met een zak vol cadeaus. Ideaal om je skills nog even snel op te vijzelen voor je op wintersport gaat! Tijdens de privéles krijg je les op jouw eigen niveau en ga je samen met je privéleraar aan de slag. 2019 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

We starten deze week met een drieweekse of vierweekse cursus, zodat jij goed voorbereid op wintersport kunt gaan! Met een scherpe prijs. Vrijdag 2 november was de eerste Freestyle Friday van het seizoen.


Sitemap