Rondvaart amsterdam 50 kortingsbonnen


rondvaart amsterdam 50 kortingsbonnen

next day. Op én van onze rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische Ams. Amsterdam, amsterdam Light Festival Cruise, amsterdam zal voor 55 dagen transformeren in een lichtstad met dank aan de hulp van vele nationale en internationale licht artiesten. Maar niet in een grote rondvaartboot? De Floating Dutchman is helemaal een unieke belevenis! The hostess gives you drinks and she explains about Amsterdam. Of het nu gaat om een privé rondvaart voor kleine of een grote groep, Rederij Mokum heeft de juiste boot voor. Bekijk, luggage Storage, bezoek onze winkel voor meer informatie, tickets of laat bagage achter voor een onbezorgd dagje in Amsterdam! Ervaar de Amsterdamse grachten!

Pak de fiets, loop rustig rond of ga met een boot door grachten. Met én van onze rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische Amsterdamse grachten, een uniek stukje werelderfgoed geregistreerd.

Kortingscode pannenkoekenboot amsterdam
Oude kleding inleveren voor geld amsterdam
Sport44 kortingsbonnen
Korting van gogh museum amsterdam

Met deze speciale aanbieding van Ticketbar kan je de kanalen van Amsterdam bewonderen tijdens een rondvaart. De hop on - hop off Citysightseeing is de perfecte manier om alle highlights van Amstedam. Vaar over de grachten en ervaar Amsterdam in alle rust vanaf het water. Met een privé rondvaart door de Amsterdamse grachten beleeft u met uw gezelschap een fantastische dag. Amsterdam, dag holland zingt hazes 2019 postcode loterij rondvaart, deze special aanbieding van Ticketbar, geeft u de kans om Amsterdam te bewonderen met een dag rondvaart door de oude grachten. Scroll naar beneden voor de reviews.

Rondvaart, amsterdam - Blue Boat Company home NL Blue Boat Company
Rondvaart, amsterdam, rederij Mokum voor kleine en grote groepen
Overzicht van alle rondvaarten


Sitemap