Korting omniversum kruidvat


korting omniversum kruidvat

van Omniversum. Elk heel uur start een nieuwe film. We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek kaarten walibi fright nights 2019 primera aan het Omniversum. Ben je op zoek naar Omniversum korting? Kan jij je daar iets bij voorstellen? Omniversum Kruidvat korting, spaar jij ook via Kruidvat mee op de Extra Voordeelkaart?

Bij elke euro die je bij Kruidvat besteedt, spaar je punten met Jouw extravoordeelkaart, zowel in de winkel als online.
Met de spaarpunten kan je kortingsvouchers kopen die je aan de kassa van een aantal pretparken en dierentuinen kan inleveren.
Over het algemeen gaat het om 7,50 korting op de kassaprijs.
We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Omniversum.
We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Omniversum voor je op een rij.

Het woord 'grootbeeldfilmtheater' vat goed samen wat het Omniversum. Het filmaanbod is verrassend en veelzijdig en voor elke bezoeker interessant. Adres Omniversum, omniversum, president Kennedylaan 5 2517 JK Den Haag. Kenmerken van Omniversum, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21 Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea. Nou, dankzij dit enorme filmframe is de beeldkwaliteit op het grootbeeld enorm goed en daar geniet jij weer van als je naar het scherpe beeld zit te kijken!

De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs.
De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m Reserveren is aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen.
De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m.
Korting omniversum kruidvat, 5 euro korting op de toegangsprijs voor volwassenen.
Omniversum is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.


Sitemap