Thermae valkenburg prijzen


thermae valkenburg prijzen

gerenoveerde saunas en net voor de Kerst het vernieuwde oefenbad met sterrenhemel in het plafond. 1/29 Faciliteiten, over het hotel, toegang tot, thermae 2000. Van een stomende sauna en sensationele spa tot verschillende workshops en fysiotherapie. Ook zijn er soms bepaalde acties waarmee je nog voordeliger een ontspannen dag op maat kan kiezen. Het overige bedrag van uw reservering kunt u direct online betalen. Je kunt het opnieuw proberen Als dat niet werkt, herlaad de pagina. Hieronder vindt u twee voorbeelden. Bijzonderheden, thermae 2000 is behalve een sauna en wellness centrum ook een gezondheidscentrum en biedt een aantal medische behandelkuren aan. Ik heb nog geen cadeaubon ยป. Thermae, vernieuwt, we zijn gestart met de bouw van twee suites, twee whirlpools en de panoramasauna! In de Valkenburgse Cauberg, omgeving voor fiets- en wandeltochten, sauna amp; Wellness resort.

Br / br / Let op: vanaf januari 2019 zullen de themadagen wijzigen, raadpleeg daarom de a href"https www. In totaal zijn er 9 sauna's en 2 stoombaden. Br / 3-gangen diner verrassingsmenu; actieprijs 29,50.p.

Bij annulering tot 14:00 uur op de dag van aankomst wordt het hele bedrag van de reservering in rekening gebracht. Zo kan je ook terecht voor mindfulness sessies, fysiotherapie, hypnotherapie en verschillende programma's op het gebied van afvallen en een gezonde leefstijl. De opgietingen worden van traditioneel tot speciaal uitgevoerd. Br / Elke donderdag is het een ongeklede dag. Thermae voor de exacte data. Het water in de thermaalbaden komt uit 3 eeuwenoude bronnen. De verschillende dag- en hotelarrangementen zijn direct te boeken via de website van.



thermae valkenburg prijzen

Thermae loyalty card (abonnementsvorm) vanaf 56,50.
Huur badjas - 7,50 Huur badlaken.
Was echt een TOP verblijf bij.


Sitemap