Call of duty ww2 prijs ps4


call of duty ww2 prijs ps4

met gewaagde, levensechte visuals en de cinematische authenticiteit die alleen Call of Duty kan leveren. Call of Duty keert terug naar zijn oorsprong met Call of Duty - wwii, een ervaring die de Tweede Wereldoorlog herdefinieert voor een nieuwe gaming-generatie. De game vindt plaats in het Europese conflictgebied, op een moment dat de Geallierden in volle kracht naar Duitsland oprukken. Met authentieke wapens en traditionele run-and-gun actie wordt je meegenomen langs verschillende locaties met een Tweede Wereldoorlog-thema. Perfectioneer je precisie op de Firing Range, laat zien dat je de beste bent in de 1-v-1 Pit, bekijk live esports-wedstrijden van Call of Duty in het Theatre, beman het geschut en doe nog veel meer in de speciale sociale ruimte. Geen offer te groot. Welkom bij de Bloody First. Jouw filters, spelcomputers en Games Games Sony PlayStation.

Multiplayer, ervaar het compleet nieuwe War Mode en werk samen om de vijand te verslaan. Terugkeer naar de originele "Boots-on-the-Ground" multiplayer. Sociale ruimte, headquarters is een compleet nieuwe Call of Duty: wwii-ervaring op veilige afstand van het front.

Verwijder filters, loading, advertenties gerelateerd aan call of duty ww2. Een nieuwe soldaat, ga op een onheilspellende, duistere en mysterieuze reis naar Mittelburg, een winters dorpje in Beieren, doel is om kunstwerken van onschatbare waarde terug te stelen van de asmogendheden. In deze verhalende multiplayer-ervaring stort je je in bekende veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog waar je in teamverband als de Geallieerden of de Asmogendheden aanvals- en verdedigingsmissies uitvoert. Je kunt kiezen uit vijf legendarische divisies uit de Tweede Wereldoorlog, elk met een specifieke vaardigheden en wapens, en zo je persoonlijke speelstijl ontwikkelen voor je strijd tegen de vijand. Niet alleen de manier waarop je de game speelt is anders, maar ook je interactie met andere spelers is compleet nieuw. In Divisions wordt je multiplayer-carrière op een compleet nieuwe manier aangepakt. De Multiplayer markeert de terugkeer naar de originele boots-on-the-ground Call of Duty gameplay. Speel samen met je vrienden in deze spelmodus vol onverwachtse, adrenaline-pompende momenten.


Sitemap