Ijsbeelden festival zwolle korting ns


ijsbeelden festival zwolle korting ns

van 4 t/m 11 jaar is deze aanbieding al verkrijgbaar voor. Hier beleef je nog de sfeer uit de tijd van Thorbecke en ontdek je waarom Zwolle een inspiratiebron was, en is, voor grote denkers. Kosten: 25,- ( 8,- voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud Verkoopperiode: T/m ; Reisperiode: 12 december 2015 t/m ; Inbegrepen: NS Dagretour Zwolle Entreebewijs). Bekijk de filmpjes van het festival hier! Via de Hanzelijn ben je met iets meer dan zestig minuten vanuit Amsterdam in Zwolle.ijsbeelden festival zwolle korting ns

Boek trein en entree en profiteer van korting! Het thema van dit jaar is Wereldberoemde Verhalen.

IJsbeelden Festival Zwolle, spoordeelwinkelijsbeelden festival zwolle korting ns

Jmpb kortingscode 2019
Kortingsvoucher rebound zwolle

VisitZwolle en, zwolle Toerisme, voor extra inspiratie voor een dagje uit in Zwolle! De lunch, na alle kou is een lunch ook nog nodig. In het historische centrum met de oude grachten vind je nog veel plekken van grote betekenis. Het thema van dit jaar is Wereldberoemde Verhalen. Of ga voor een yoghurt of maaltijdsalade voor 3,25.

Economische topregio en excellent onderwijs, de stad wordt bevolkt door creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers. Ga je met de trein? De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. MMenu 384, naar dealNaar deal, geldig tot dec 8e 2018, hierbij deel 1 van Pepper uitjes.


Sitemap