Cjp korting kinepolis


cjp korting kinepolis

7521 PT Enschede, nederland, tel. Door het hele land zijn ze te vinden: in Dordrecht, Enschede, Groningen, Breda en Utrecht. Kinepolis, een iets minder grote keten is die van Kinepolis. De ideale korting voor de bioscoop voor de filmfanaat.

Bovenstaande prijzen zijn per persoon, zijn niet geldig bij evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen en altijd exclusief toeslagen. Maar dat mag de pret niet drukken aangezien er bij Kinepolis korting op de bioscoop. Let op: Bij de Kleuterbios moet iedere bezoeker in het bezit zijn van een geldig ticket, ook kinderen t/m 2 jaar, omdat dit event speciaal gericht is op jonge kinderen.

FAQ, openingstijden, ma: 15:00 uur - sluit, di: 15:00 uur - sluit. Deze korting is per persoon en niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, speciale voorstellingen of besloten voorstellingen. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang tot reguliere filmvertoningen, mits ze bij een betalende volwassene op schoot zitten. Hoeveel korting je krijgt verschilt per bioscoop. Bij Kinepolis bioscopen krijgt u tot 2,- korting.

Korting op de bioscoop geeft je hierbij een lekker zetje in die richting. Ook bij de Vue bioscopen krijg je je korting voor de bioscoop als je een CJP-houder bent. Als je alles kapot zou relativeren, dan kom je tot de conclusie dat film (net als voetbal, overigens) een totaal triviale zaak. In essentie is het namelijk niet van levensbelang dat wij elk jaar trouw getrakteerd worden op alwér een nieuwe. Op al deze filmische pareltjes krijg jij als CJPer korting. Een goede deal al zeggen wij het zelf. Wo: 12:00 uur - sluit, do: 12:00 uur - sluit, vr: 12:00 uur - sluit.

Kortingscode vitamins.nl
Van blanckendaell park korting
Babydump 10 korting


Sitemap