Korting k3 show 2019 antwerpen


korting k3 show 2019 antwerpen

regelmatig nieuwtjes van ons in je mailbox verwachten. Laat hieronder uw e-mailadres achter en wij informeren u zodra er meer bekend. De dames zien er altijd tip top uit met de mooiste glitterpakjes en matchende outfits. Zingen of acteren, het gaat de meiden van een leien dakje. Cookies op de Studio 100 website. En daarbij, welke meidengroep heeft er nu een heel ballet achter zich staan wanneer ze een performance doen?

Als je verhuist of een nieuw e-mailadres in gebruik neemt, dan kan je zelf je gegevens updaten door in te loggen. Je kan je profiel op dit ogenblik niet aanpassen door de enorme drukte op onze website. Hanne, Marthe en Klaasje gaan op een cruise voor een optreden maar tijdens deze reis loopt niet alles op rolletjes. De hit Heyah mama betekende hun doorbraak. Luister hier naar de allermooiste liedjes en allergrootste hits van de meiden! K3 Love Cruise, de dames van K3 gaan een film opnemen, K3 Love Cruise!

korting k3 show 2019 antwerpen

Geniet en laat je inspireren tijdens de shows van deze stralende verschijningen. Het afscheidstour van Karin, Kristel en Jose was boldking kortingscode al onvergetelijk want hier bracht zowel de oude als de nieuwe samenstelling hun liedjes ten gehore. Gehuld in prachtige outfits, staan er grootste artiesten voor je neus. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen om u te informeren. Voor meer uitleg lees ons privacy- en cookiebeleid. Hanne, Klaasje en Marthe gaan ook nog vele reizen door Vlaanderen en Nederland maken samen. Het Belgische trio is eind jaren 90 begonnen met de zangeressen Kathleen, Karen en Kristel. Gelieve een ander e-mailadres te gebruiken. Google, er is een probleem opgetreden bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord. Wilt u tickets voor K3 reserveren voordat alle beschikbare plaatsen zijn uitverkocht?

Zoek op je favoriete personage, op locatie of op datum!
Korting op, k3 tickets Dans, spring en zing mee met.
Wil je je kleuter verrassen met een bezoekje aan.
K3 show en ben je op zoek naar korting op je entreetickets?
K3, tour Dates 2018, 2019.

Kortingscode triumph
Korting wish


Sitemap