Uithof den haag karten openingstijden


uithof den haag karten openingstijden

HYS Hokij, de succesvolste Nederlandse ijshockeyvereniging en kun je bij ons terecht voor curling, kunstrijden en shorttrack. Eind jaren 90 is de entree verplaatst en geheel veranderd en is het complex uitgebreid met een skibaan, een kartbaan en een klimhal. Aanvankelijk was de enige beschutting tegen het weer de omhooglopende tribune om de ijsbaan.

Opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Melden uiterlijk 30 minuten voor aanvang starttijd. Daarnaast is er een aparte ijshockeybaan aanwezig. De kartbaan is geopend: Maandag gesloten, dinsdag 16:00-22:00 uur, woensdag 13:00-22:00 uur, donderdag 16:00-22:00 uur, vrijdag 16:00-22:00 uur. Let op: voor het ijskarten moet je minstens 14 jaar.60 cm lang zijn. Van begin april tot midden juni wordt de 400 meter schaatsbaan omgetoverd tot een spectaculair ijskartcircuit. Koop hier je tickets, aanbiedingen, volg onze Kindercursus vanaf 52,50 (inclusief ijsbaantoegang) op maandagavond, woensdagmiddag of zaterdagmorgen! Zet de ijskarter in je aan en versla je vrienden, familie of collegas tijdens een heat ijskarten. Kom met slippende banden driften door de bochten van 180 graden.

De 400-meterbaan is na Heerenveen, Groningen, Enschede en Amsterdam (Olympisch Stadion) de nummer vijf snelste ijsbaan van Nederland. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar.

Korting vue den bosch, Ns 40 korting student na studie, Horlogebanden specialist kortingscode,


Sitemap