Eifelpark gondorf korting


eifelpark gondorf korting

voor iedereen die een leuk dagje uit wil in Duitsland, in de Eifel. Meer informatie : Zoals actuele openingstijden, overzicht attracties en entreeprijzen zie website Eifelpark Gondorf. In 2016 zijn er weer diverse nieuwe attracties geopend. Kom naar Eifelpark Gondorf in het Duitse Gondorf voor avontuur plezier, dieren natuur, spelen leren en eten drinken. Verder is er een roofvogelshow en is dagelijks het voeren van de (wilde) dieren te zien. Er is nu ook een App beschikbaar van het Eifelpark voor op je Smartphone voor zowel iOS als Android. Check altijd voor acutuele openingstijden de website van Eifelpark Gondorf. Honden zijn echter niet in de attracties toegestaan.

Eifelpark gondorf korting
eifelpark gondorf korting

Openingstijden Eifelpark Gondorf zijn meestal van.30 tot.00 uur, in het hoogseizoen tot.00 uur. Hier kun je onder andere kippen, ganzen, geiten, konijnen, ponys, ezels en andere (kleine) dieren vinden. Verder is te zien hoe belangrijk bossen zijn en hoe vroeger in de Eifel houtskool geproduceerd werd. Ook interessant om te lezen. Zo is er Der Eifel-Express. Verder heeft het Eifelpark Gondorf natuurlijk het pretpark gedeelte. Wanneer je even genoeg attracties hebt gehad is het tijd om de dieren te bekijken misschien zelfs wel te aaien! Er is veel te zien en te doen in Eifelpark Gondorf.

Eifelpark vinden meer dan 200 dieren hun thuis. Beleeft u beren, wolven, lynxen, aardmannetjes, papegaaien, roodwild en vele anderen. With more than 45 attractions, the.

Baby uggs korting
Scapino 50 korting
Bristol kortingscode


Sitemap