Veteranenpas korting efteling


veteranenpas korting efteling

Tot en met 31 januari kun je vervolgens met deze tickets de Efteling met korting bezoeken. De magische wereld van de Efteling is een belevenis voor jong en oud. Raveleijn is gebaseerd op een verhaal van schrijver Paul van Loon over de strijd van vijf dappere boers en zussen tegen een vijf koppig monster, spanning is gegarandeerd! Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in de Efteling. En de lavenkinderen gaan natuurlijk naar school. E-tickets direct in je mailbox, veilig boeken en betalen. In de overdekte familie-attractie Symbolica, een betoverend paleis, kan je zelfs op audinte gaan bij de koning!

Profiteer ook van goedkope tickets voor dit gethematiseerde park. Waar ouderen verzinken in de nostalgie van dit bos, worden kinderen betoverd door de muziekpaddestoelen, Holle Bolle Gijs, de rode schoentjes en alle andere sprookjesbosbewoners. Dan is het hoog tijd om naar het Marerijk te gaan. Wat kost een kaartje met korting?

En je bespaart een Railrunner (ter waarde van 2,50 euro en verder bespaar je minimaal 2,50 euro aan de bus. Als je op een zaterdag of een zondag gaat, mag je reizen wanneer je wilt. Dit zorgt voor een charmante mix van klassiekers en vernieuwende attracties. De NS Spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans. Voor kleine kinderen is dit misschien zelfs wat te spannend, gelukkig zijn er voor de kleintjes speciale attracties zoals het Kleuterhof en Carnaval Festival. Info Bestel, winter Efteling met korting: Hoe werkt het? Kortom, in de Efteling is veel avontuurlijks- en culinairs te beleven op een dag. Wanneer is deze korting bij de Efteling geldig?

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. De sloep blijkt vervloekt en verandert in een mysterieus ruig spookschip. Wist je dat Droomvlucht sinds de opening in 1993 de meest bezochte attractie van de Efteling is? Dan betaal je 48 euro. Hier wandel je in een prachtig Sprookjesbos tussen beroemde bewoners zoals Doornroosje, Hans en Grietje, Langnek en de Sprookjesboom. Na aankoop krijg je een couponcode geleverd. Kinderen, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen slechts 27 euro. Koop je tickets, koop nu je tickets online kortingscode nespresso koffiecups en profiteer van 2,00 korting per ticket, niet meer wachten bij de kassa. De Droomvlucht is een van die klassiekers: tijdens de rit ontmoet hier je bijna 50 elfjes, blubbertrollen, feen en de elfenkoning. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen hetzelfde als volwassenen. Daarmee heb je direct 11 euro korting op de Efteling, want normaal kost een toegangskaartje aan de poort 38 euro.


Sitemap