Beekse bergen korting zoo abonnement


beekse bergen korting zoo abonnement

en ook aardig wat reptielen. Na de kassa kun je kennis maken met de zwartvoet pinguns. Heb je een jaarkaart van Burgers Zoo? Daar ben je ook vlakbij als je bij Burgers Zoo bent. Als je binnenkomt bij Burgers Zoo dan krijg je een warm welkom van de pinguns die je direct ziet bij de entree. Betaal nooit meer teveel voor je Burgers Zoo tickets. Een goede voorbereiding scheelt je een hoop gezoek in het dierenpark zelf. Normaal betaal je aan de kassa bij Burgers Zoo voor een entreekaart voor een volwassenen 22,- en nu met de anwb korting betaal je maar 21,- Voor kinderen betaal je normaal 19,- en nu via de anwb maar. Ook woont er een maleise beer en een netpython. En dat snappen we, want dit is ook echt een erg leuk stukje!

Beekse, bergen abonnement 2019: voordelen en kortingbeekse bergen korting zoo abonnement

Het is erg leuk om je dagje Burgers Zoo te combineren met een hotel om lekker lang te genieten van jullie uitje. En dit is juist waarom we dit zo goed vinden van Burgers Zoo. Dit mooie en zeer leuke feest vindt plaats. Hou wel je lidmaatschapsnummer bij de hand want deze heb je nodig bij het bestellen. Allebei erg leuk om doorheen te wandelen! Je kunt ook nog 3 andere mensen meenemen op jouw VIP kaart.beekse bergen korting zoo abonnement

Beekse, bergen met meer dan 50 korting Meebieden, beekse, bergen vanaf 1 euro 100 betrouwbare korting dag acties voor, beekse, bergen. Beekse, bergen abonnement korting. Korting, beekse, bergen abonnement? Via ons ontdek je steeds de allerlaatste deals en kortingen. Zo ben je er zeker van dat je extra goedkoop je abonnement kan bestellen.


Sitemap