Apple studentenkorting percentage


apple studentenkorting percentage

document (bewijs van inschrijving) van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je student bent; Een printscreen van Studielink (naam en inschrijving op én pagina). Welke Apple producten komen in aanmerking? Een student maakt tegenwoordig veel gebruik van elektronica, bijvoorbeeld middels een smartphone of iedere dag op zijn of haar laptop. Studenten ontvangen studentenkorting op alle Apple producten in ons assortiment. Kies je voor Apple dan zit je zeker goed. Is het collegejaar voorbij dan kun je opnieuw weer de bovenstaande hoeveelheid Apple producten kopen met studentenkorting. Dat laat Tim Cook ook met enige regelmaat zien in zijn keynotes.

Onderwijsprijzen en studentenkortingen - Apple Apple Studentenkorting MacBook Aanbieding Apple Studentenkorting - Amac Jouw Apple expert Apple Store Belgi geeft online Studentenkorting! Leerkrachten en studentenkorting Apple

Apple is de fabrikant van de hardware en de ontwikkelaar van de software, waardoor de beide elementen goed op elkaar inspelen. Bij Amac profiteer je van Apple onderwijskorting wanneer je studeert aan het MBO, HBO of WO én 18 jaar of ouder bent, of als je medewerker bent bij een geaccrediteerde onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut. Medewerkers van een onderwijsinstelling: Alle medewerkers van openbare en privéonderwijsinstellingen komen ook in aanmerking. Kies jouw iPad of Mac uit en voeg deze toe aan het winkelmandje.

Apple studentenkorting amac

Een geldig bewijs voor docenten/medewerkers onderwijsinstelling is én van de onderstaande bewijzen: Een docenten- of medewerkerspas waarop het jaartal staat vermeld; Een officieel document/verklaring van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je groupactie nl kortingscode docent of medewerker van die onderwijsinstelling bent (let op: geen salarisstrook). Levering, heb je voor de optie Thuisbezorgen gekozen? Waar de aankoop heeft plaatsgevonden, is niet van invloed op het totaal van de gekochte producten. Mocht je bewijs niet in orde zijn, dan brengen wij je hier.s.m. Top Countries, netherlands.4, top Ranks, netherlands 21 719 domain is owned.

apple studentenkorting percentage


Sitemap