Ns meereiskaart 40 korting


ns meereiskaart 40 korting

nummer van de kaartautomaat, dat samen met het station de automaat identificeert. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 28 februari 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De Weekenddagkaart van Kruidvat is geldig op én zaterdag of zondag in de reisperiode van 22 juli t/m en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. NS dagretour 20 (April 2018) Goedkoop treinkaartje nodig? 6 7 8 Op die stations in Zuid-Limburg staat wel een Veolia-kaartautomaat. Albert Heijn, Blokker, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen, de Spoordeelwinkel, Kruidvat, NS, Interantional, Hema, Etos en nog veel meer!

Tijdens een treinkaartjes actie zijn de NS dagkaarten het goedkoopst!
Goedkoop treinkaartje met 70 korting!
Op bijna alle stations in Nederland staan NS-kaartautomaten (TVM, wat staat voor TicketVerkoopMachine voorzien van een aanraakscherm.
In- of uitchecken kan bij geen van deze automaten.
Bespaar op uw reiskosten en kijk regelmatig op deze pagina, want wij willen jou op de hoogte brengen van de laatste trein acties!

ns meereiskaart 40 korting

Er kunnen ook de Rail Pass en de actuele Deal gekocht worden. U bestelt de 2-persoons NS Zomertoer voor 29 (2e klas) en 39 (1e klas waarmee u samen een dagje retour reist op een traject naar keuze. Dit reisproduct betreft een 2-persoons NS Dagretour voor een stad naar keuze, waarmee u samen een dagje op stap dient te gaan. Boek alvast uw treintickets naar Keulen of Düsseldorf, want tot 29 mei zijn deze verkrijgbaar vanaf 14! De reiziger plaatst de OV-chipkaart bij het roze OV-chipkaartlogo. Geldig vanaf alle stations in Nederland. Verlopen acties, nS Meereisretour (Januari 2019 bestel en gebruik t/m een NS Meereisretour en reis samen met iemand mee op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse.

ns meereiskaart 40 korting

Atkins producten met korting
Rondvaart amsterdam 50 kortingscode 2019


Sitemap