Ov korting trein


ov korting trein

De kaart koop je per maand of per jaar. Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag. Rating is available when the video has been cz korting via werkgever rented. Samenreiskorting verwijderen van uw, oV -chipkaart. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Prijs van uw rit Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten?ov korting trein

Uw kaart is direct actief en u kunt reizen met NS in de 2e klas mits u saldo op uw kaart heeft gezet. Treinreiziger - alle informatie voor het. OV en treinkaartjes voor binnen- en buitenland. Winter Efteling met korting : trein toegang voor 41 23:15.

ov korting trein

Korting mega movie store, Ao korting nieuwsbrief,

Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal kortingscode spaanse sloffen Vrij. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Dan kunt u Samenreistickets kopen. Dal Vrij Met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . Tegen een kleine vergoeding van 13,50 per jaar mag je van deze regeling gebruik maken. Syntus Gelderland: 65 Plus acties, als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.


Sitemap