Korting hubo kaart


korting hubo kaart

en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Dit product is 1 jaar geldig. Altijd korting 1 maand, altijd, korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram horloges dames korting en metro in heel Nederland. Je kunt dit product: Kopen bij de balies en loketten van alle vervoerders, behalve. Altijd, korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen en is verkrijgbaar als maand- en als jaarabonnement. Wij gebruiken cookies om u een optimale beleving van onze website te kunnen garanderen. Het product is te koop bij de kaartautomaten en servicebalies van.korting hubo kaart

Hubo spaar je Bonuspunten: per schijf van 2 ontvang je 1 punt. Telkens als je de kaap van 200 punten haalt, krijg je een kortingbon van. Heb je een Sodexo kaart, dienstencheques of ecocheques?

Netabonnement Particulier Maand, met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden. Hubo groeit dus je tegoed. Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart geladen moet worden.


Sitemap