Ns korting met cjp


ns korting met cjp

via school) met korting kunnen reizen. Toon meer kortingen We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Wellicht dat het Groepsretour een optie is om toch voordelig te kunnen reizen. Met de, nS -Schooltoer kunnen docenten en middelbare scholieren die zijn aangesloten bij. Dankzij de Schooltoer besparen de scholen tientallen euros per activiteit. Wij willen graag met een groep leerlingen zelfstandig naar een locatie reizen (cultureel/actief schoolkamp). De, cJP -pas werd plopsaland korting anwb in de jaren zestig ingevoerd om jongeren uit arbeidersgezinnen met cultuur in aanraking te laten komen. CJP gekoppeld aan het verplichte middelbare schoolvak CKV (Culturele en Kunstzinnige Vorming). Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord).

Ijsbeelden festival zwolle korting ns, Centerparcs korting zomervakantie, Kaartjes efteling korting ad,

CJP, NS en GVB introduceren een nieuw product: de Schooltoer. CJP, cultuurkaart tijdens daluren voor zeven euro per persoon reizen in alle treinen van onder meer. Ik kan hier niets van terugvinden en zou graag weten of dat zo is en of dat meerdere keren kan of slechts énmalig (we willen twee dagen later ook weer terug namelijk). Online korting, online cashback, alle merken (A-Z topmerken. Er zijn in het verleden wel acties geweest waarbij bepaalde kaarten met korting konden worden aangeschaft, maar dergelijke acties lopen op dit moment niet. NS, Arriva en Syntus. Alle merken (A-Z topmerken 30, mamma MIA! Met de, cJP -pas kunnen scholieren met korting deelnemen aan allerlei culturele activiteiten. CJP reis je niet standaard met korting in de trein. Lijst, topkortingen, lijst, kaart, op categorie, muziek. Mei, toon alle maanden, op locatie, amsterdam. NS en GVB reizen.

Op datum, altijd korting (geen datum februari, maart, april. Hiermee kunnen docenten en leerlingen met korting tijdens de daluren met de treinen, bussen, trams en metros van. Icon, beste antwoord door De luchtmacht 3 november 2014, 11:51, nee, met. Is er iemand die hier meer van weet, of een juiste link kan geven (die accuraat is)?


Sitemap