Menukaart humphreys amersfoort


menukaart humphreys amersfoort

Rotterdam (2x Uden, Utrecht en Zwolle. Naast de huiswijn schenkt Humphreys diverse wereldse wijnen en zijn er ook diverse cocktails om van te genieten. Humphreys biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van 29,50. Vermeld hierbij over welk restaurant de vraag of opmerking gaat. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en salade. Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met kruidenboter en olijfolie. De perfecte plaats voor gezelligheid en een heerlijk avondje uit! Voor groepen heeft Humphreys een all-inclusive arrangement.

menukaart humphreys amersfoort

Faq (Frequently Asked Questions). Let op; Reserveringen via e-mail worden niet in behandeling genomen. De meeste vragen zijn al eerder gesteld, antwoorden op veel voorkomende vragen zijn vermeld bij onze. Staat je vraag er kortingsbon kixx online toch niet bij, dan kun je deze stellen via. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Humphreys biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van 29,50. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis- en vegetarische gerechten. Wij zijn maandag t/m zaterdag vanaf.00 uur en op zon- en feestdagen vanaf.00 uur telefonisch bereikbaar. De meeste vragen zijn al eerder gesteld, antwoorden op veel voorkomende vragen zijn vermeld bij onze Faq (Frequently Asked Questions). Kan ik achteraf geld retour krijgen als ik de kortingsbon toestuur?

Iens korting amersfoort, Korting dierentuin amersfoort kruidvat, Met anwb korting naar humphreys, Met korting naar dierentuin amersfoort,


Sitemap