Korting van gogh museum amsterdam


korting van gogh museum amsterdam

nog meer voor je doen? Voor vragen kunt u altijd terecht bij ons vriendelijke personeel die u graag zal voorzien van informatie en tips. In Amsterdam ga je op bezoek bij Aitana. Het hotel heeft de beste beoordelingen, ligt in het stadscentrum vlak bij het Huis van Anne Frank en biedt uitzicht op de rivier. Zo kan je deze kamer, met een flatscreen-tv, thee- en koffieservies, een oppervlakte van 30 tot 39 m en ramen van het plafond tot de vloer om alles te kunnen zien, omschrijven. Koffie, vruchtensapjes, thee, warme en koude gerechten, seizoengerechten, zeven soorten brood, en Nederlandse specialiteiten zoals suikerbrood en Deens gebak. In 2006 was er een grote tentoonstelling gewijd aan de schilderijen van Rembrandt van Rijn en de Italiaanse kunstschilder Caravaggio. Je kunt bijvoorbeeld naar het Van Gogh Museum waar enkele van de meest bekende werken van de artiest tentoongesteld worden. (Begin maar vast met het oefenen van het Amsterdams!) Ik ben blij dat je naar de stad van de kanalen en de tulpen bent gekomen!

korting van gogh museum amsterdam

Van Gogh Museum - Wikipediakorting van gogh museum amsterdam

De Drijvende Bloemenmarkt is een waar wonder; het is bijna onmogelijk om een bloem te bedenken die daar niet te vinden. Het hotel biedt ook romantische 2- en 3-persoonskamers aan met een mooi zicht op de grachten, en alle kamers kunnen bereikt worden met de lift. Getoond werd de invloed die Van Gogh had op de Duitse en Oostenrijkse expressionisten. Diensten Gratis WiFi Flatscreen TV Kluis Minibar Bureau Grote passpiegel Koffie-/theeservice Strijkijzer en -plank Oppervlakte van 30 tot 39 m2 Queensize bed (Namasté in bed!) Ramen van het plafond tot de vloer (met een prachtig uitzicht!) Badkamerfaciliteiten Douche of bad Haardroger Regendouche Kaptafel met verlichting. Nieuwe vleugel bewerken De nieuwe vleugel is ontworpen door Kisho Kurokawa. Onze familiekamer heeft alles wat je gezin nodig heeft: een oppervlakte van 30-39 m, een dubbel queensize bed en bedbank. Met 47 kamers op een over het algemeen rustige locatie, maar op loopafstand van het drukke uitgaanscenter van de stad. Of bel ons op (31) (0). Go to page, het Tropenmuseum, contentsGeschiedenis van het TropenmuseumVoor even in de of zelf op ontdekkingstocht?

Van 14 november 2008 tot en met 13 februari 2009, Stedelijk Museum te gast: Fauvisten en expressionisten. Onze locatie is: IJDok 6, 1013 MM Amsterdam.


Sitemap