Jurassic golf gouda korting


jurassic golf gouda korting

Je speelt dan slechts voor 5,- 18-holes. Waardering van reizigers, uitstekend12, heel goed0, gemiddeld0. Er zijn heel veel leuke spots om foto's te maken. Bij Jurassic Golf Adventure Park Gouda ontvang je lowa wandelschoenen korting 3,- korting op vertoon van je lidmaatschapspas van raak! Voor meer informatie en actuele openingstijden kijkt. Nadat je klaar bent met spelen is het restaurant ook een bezoek waard.

Het e-ticket is 12 maanden geldig na aankoop. We kwamen met 2 kinderen maar we vonden het zelf ook erg leuk :-). De kinderen gingen er graag mee op de er Datum van activiteit: augustus 2016 Meer beoordelingen bekijken. Prijs wat hoger dan gemiddeld, maar verhouding prijs/kwaliteit is in orde.

Mijn vriend en ik waren hier naartoe gegaan om inspiratie op te doen voor zijn spel en we zijn geslaagd hoor. Het was alles bij elkaar een heel leuk avontuur en karin heeft gewonnen met een hole in one op baan 17, dus we moeten wel nog er Datum van activiteit: september 2016 Beoordeeld op 16 augustus 2016 Mooi park, leuke baan Wat een mooi park. Voorwaarden, de actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties. Zaken, vrienden, tijd van het jaar, mrt-mei. Na afloop heerlijk drankje en eventueel hapje.

Acties - Jurassic Golf Gouda Jurassic Golf 10 korting bij anwb Golf Jurassic Golf - 2for1 Mitgetgolf en minigolf Met korting naar Jurassic Golf Adventure Park


Sitemap