Bamigo korting


bamigo korting

nu goedkoop bij Bamigo online. Naar de actie, shop direct goedkoper in de koopjeshoek. Na enkele maanden zien alle vier de boxershorts ( 60,00) er slordig en armoedig uit. Helaas na 3 keer dragen in 1 van de onderbroeken een groot gat bij een van de naden in het kruis. Direct naar: m, hoogwaardige bamboe heren onderkleding koop je bij m! Mijn man heeft 3 X een slip gedragen; nu al een gaatje in de stof!

Ondergoed boxershort Paul, ook deze dragen fijn en bevalt goed. Ben je van plan om wat bij Bamigo te kopen? Eerst maar het positieve: ja de stof is lekker. Maar helaas zit er wel elastaan (plastic) door verwerkt.

Bike motion benelux korting, Ns dagkaart met 40 korting,

Dus maar weer verder zoeken. Over Bamigo, bamigo is een relatief jong kledingmerk dat enkel bamboe onderkleding aanbiedt. Bamigo doet geheel niet moeilijk en zij lossen je klacht snel. Is het geld niet waard. Als ik nu mijn ongebruikte 2-pack terug wil sturen mag ik de verzendkosten (die ik niet had) zelf betalen denk.

Ze zitten wel fijn maar daar is ook het enige mee gezegd. Vandaar ik nog steeds blijf kopen bij Bamigo. Naar de actie, romwe coupon code: 60 op jouw eerste online bestelling.


Sitemap