Kortingskaarten soldaat van oranje musical


kortingskaarten soldaat van oranje musical

ook verzilveren bij de kassa van de TheaterHangaar. Het gezinsaanbod is geldig voor de voorstellingen op onderstaande data: donderdag 13 december.00 uur vrijdag 14 december 20:00 uur woensdag 19 december 20:00 uur donderdag 20 december.00 uur vrijdag 21 december.00 uur Klik hier om een van de data te reserveren Het. Om u commercile e-mails en nieuwsbrieven toe te sturen. Een parkeerkaart kost 7,75 exclusief reserveringskosten en hier verkrijgbaar of direct bij de bestelling van uw toegangskaarten voor de musical. . Begeleiders kunnen plaats nemen naast en op de rij achter de rolstoelplaatsen.

Soldaat van Oranje - De, musical. Helaas, de verkoopperiode voor deze actie is verlopen. Maakt gebruik van cookies. Soldaat van Oranje - De, musical heeft een eigen cadeaukaart, een speciale editie van de podium cadeaukaart.kortingskaarten soldaat van oranje musical

Deze kaart is online te bestellen bij Stichting Podium Cadeaukaart.
De cadeaukaart is ook verkrijgbaar bij de kassa van de TheaterHangaar.
Soldaat van Oranje - De, musical (inderdaad, net als de beroemde film uit 1977 met Rutger Hauer) vertelt het verhaal van de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema.
Samen met zijn vrienden leidt hij een onbezorgd studentenleven tot de Duitsers binnenvallen in 1940.

Tina de musical korting
Korting video van de sint
Kortingscode zalando vanaf 20 euro
Eugene van baal korting

Soldaat van, oranje - De, musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van én van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Woensdag-, zaterdag- en zondagmatinee:.00 uur. Ga samen met uw familie of vrienden naar Soldaat van Oranje De Musical en maak gebruik van het generatieaanbod (15 voordeel). Minder validen Er zijn een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Letterlijk: je neemt plaats op een draaiende tribune, waardoor je alle decors voorbij ziet komen. Ticketprijzen zijn exclusief verzendkosten: 1,50 voor e-tickets en 2,- voor verzending per post binnen Nederland. Onder de Hotels van Oranje.V. Ga samen met uw kind(eren) naar Soldaat van Oranje De Musical en maak gebruik van het gezinsaanbod (kaartprijs voor een kind tot 18 jaar 39,10). CJP-prijs ( 15,- korting op eerste en tweede rang) : dinsdag- woensdag- en donderdagavond, via de website van, cJP. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. De korting is alleen geldig op de 1e en 2e rang.

Olmense Zoo Kortingsbonkortingskaarten soldaat van oranje musical

Met korting naar soof de musical, Korting van der valk tilburg,


Sitemap