Quick parking zaventem beoordelingen


quick parking zaventem beoordelingen

Heb je tenminste niet heel de vakantie de zorg aan je hoofd of alles wel goed gaat met je auto en of je 'm ooit nog terug ziet! Absoluut af te raden. Reserveer nu en maak automatisch kans op een Citron C1 Airscape Boek nu direct een parkeerplaats bij. Hier komen we zeker nog eens terug! Gewoon even naar de website surfen, je gegevens invullen en je reservatie is geregeld. Reserveren: 8 Prijs/kwaliteit: 4 Service: 5 Algemeen: 5 November 2014 - VAN acker - 8 dagen Wagen afgeven en transport naar luchthaven : OK Afhaling aan luchthaven verliep chaotisch, we belden bij aankomst zoals voorzien en moesten nog meer dan 20min wachten aan DHL. Valet parking is gaining more and more popularity because it saves you time and you do not have to grapple with your luggage. Chauffeurs en busjes zijn echt "afgetrapt" je hebt echt het idee met een beunhaas te maken te hebben, terwijl dat dus niet.

Just drive to the terminal building and we will make sure that your car is parked safely in our car park. Toen ik voor het eerst de reservatiebevestiging kreeg, zag ik dat daar een ander adres op stond dan op de website. Ik heb inmiddels voor de derde keer mijn wagen geparkeerd op hun parking, dus hoog tijd voor een verslagje op mn blog. Vriendelijke chauffeurs, laden je koffers in de bus, en brengen je in ongeveer 5 minuutjes naar de luchthaven. Actievoorwaarden: Uitsluitend voor boekingen met een reserveringsdatum én aankomstdatum tussen nu en Geldt niet voor boekingen die geannuleerd worden of bij no-show Loting geschiedt door een notaris van Novitarius te Hoofddorp. Ze hadden er zelfs ten einde raad de politie bijgehaald, die hun sleutels hielp zoeken.quick parking zaventem beoordelingen

Daarnaast zijn de prijzen erg aantrekkelijk. Bezoek de site van. Quick Parking Zaventem om te reserveren!

We will take your reservation in any case. De shuttlebus rijdt naar de vertrekhal en terug naar de parkeerplaats. Conclusie, ik vind Quick Parking een degelijk bedrijf en ze zijn mijn nummer én als ik mn wagen moet parkeren aan de luchthaven. Je moet dus WEL je kortingsbonnen olmense zoo sleutel afgeven ondanks dat op de website staat dat het niet hoeft. Toen we dit meldden bij een personeelslid reageerde die daar niet op maar lachte smalend! De parking zelf oogt wat aftands (oud fabrieksterrein) maar we keren er zeker nog terug. En de familie Huijgen zien we natuurlijk graag terug, de volgende keer dat ze op reis gaan en weer een perfecte parkeerplek zoeken voor hun Fiat 500. Of naar een parkeerplek op de luchthaven te zoeken of met al uw bagage naar de vertrekhal te lopen? De parkeerplaats zelf is een ietwat vervallen fabrieksterrein en de ontvangst onoverzichtelijk.

Quick Parking Zaventem - Parking Zaventem - Ervaringenquick parking zaventem beoordelingen


Sitemap