Treinticket kopen met korting


treinticket kopen met korting

website! Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Hele dag geldig in het weekend en te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Dit keer een NS Dagkaart geldig van maandag t/m vrijdag in de daluren en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum U ontvangt na aankoop een activatiecode die u online dient te verzilveren voor een e-ticket. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Waar moet je dan zijn voor het kopen van zo'n treinkaartje? Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen.treinticket kopen met korting

Verwissel de "Oorsprong" en "Bestemming" velden. Ontdek het met onze prijsvergelijker of kijk in ons maandelijkse overzicht met alle goedkope treinkaartjes. Daarin lees.a.

Individuele voordelen en korting - Reis goedkoper met de trein
Goedkope treinkaartjes: alle treinacties op een rij (v.a
Goedkope Treinkaartjes in Januari 2019 - Goedkoop

Bij ons vindt u goedkope internationale treintickets, trein nieuws en een overzicht van de laatste treinkaartjes acties. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. NS Treinkaartjes 25, bekijk Actie, in februari 2019 bestelt u een set van 2 NS Treinkaartjes voor 25 ( 12,50 per enkele reis) bij VakantieVeilingen voor de reisperiode t/m De NS Treinkaartjes zijn alleen via de webshop van VakantieVeilingen te bestellen en is beperkt verkrijgbaar. Niet geldig op Koningsdag 2019. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum Te gebruiken in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Gratis kaartjes en treinuitjes met korting. Jongeren van 12 t/m 18 jaar bestellen 3 Dagkaarten voor 36 ( 12 per dagkaart waarmee zij drie dagen onbeperkt kunt reizen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. De hele dag geldig op een zaterdag of zondag in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Dit alles zorgt ervoor dat treinkaartjes met korting ook in de toekomst populair zullen blijven en dat maakt alleen maar belangrijker. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt.

Over Kruidvat treinkaartjes, AH Dagkaarten, Blokker treinkaartjes en hema dagretours.
Vaak met korting verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel in combinatie met een lunch.
De goedkope dagretour is vaak geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.
Houdt rekening met de uiterste reisdatum en voorwaarden.
In- en uitchecken met het reisproduct is verplicht.

Rumag korting, Da korting dagje uit kruidvat, Perry sport kortingscode verzending,


Sitemap