Korting kaartjes juliana toren


korting kaartjes juliana toren

je gaat heel eventjes terug in de tijd met Jul's Dino Toer. Mis geen Julianatoren aanbieding! In een autootje à la Flintstone word je rondgereden door een historisch tafereel met allerlei levensechte dinosaurirs. Rondtollen in de Tuimelende Theekopjes, de lucht in met de Vliegende Bus of de Vuurtoren en lekker klauteren in de Klim- en Klauterkooien. Met een duizelingwekkende vaart gaan de inzittenden over baan heen - enthousiast gegil gegarandeerd. Het park dankt zijn naam aan de Julianatoren. Jul's Duikvlucht, schijnt het zonnetje hard en is de temperatuur aan de hoge kant? Stap dan snel in voordat de trein er vandoor gaat.

Julianatoren is én van de oudste pretparken van Nederland. Dit was een bekend ontspanningspark wat toen moest wijken voor het waterwingebied van Apeldoorn.

Vectone kortingscode
Pop on top korting
Raamdecoratie.com kortingscode

Zo kwamen er grote en kleine autootjes, motorbootjes en een spookhuis bij. Het ene moment zit je op korting ohra een vliegend tapijt en red je een prinses, het andere moment maak je een duizelingwekkende rit in een achtbaan, door een maanlandschap heen. De 5 leukste attracties van mascotte Jul. Ook aan de hongerige en dorstige bezoeker is gedacht: er zijn verschillende horecagelegenheden waar je geniet van een patatje, een poffertje, een kop koffie of een glaasje ranja. Je vindt dit park, voorheen bekend als Familiepretpark Koningin Juliana Toren, vlakbij de Gelderse plaats Apeldoorn. Je hebt tegelijkertijd uitzicht op Jul's Waterorgel!

Kortingsbon vergelijking
Rotterdampas korting drievliet


Sitemap