Kortingscode karwei november


kortingscode karwei november

melding van interactie tussen Aarde en in Andromeda wonende homo sapiens. Daarom houd ik, nota bene een Plejadische, het beknopter, in de wetenschap, pas terug te keren in het Nu, zodra ik ben uitgedacht en uitgepraat. Hoe is dit in vredesnaam mogelijk? Nogmaals, channeling hoort bij 4D, hetgeen wat mij betreft een gepasseerd station. Niets dat je afleidt van het Moment. Wanneer ze elkaar tegenkomen, wrijven ze even met een hand over elkaars buik. Zodra je gestabiliseerd bent in 5D, herken je elkaar heus wel. Bij ontroering vloeien tranen al gauw rijkelijk. Vanwege haar aardse kalenderleeftijd, is zij vorig jaar met pensioen gegaan, zodat zij ruim voldoende tijd aan dit project kan wijden.

Jullie leren ons om te aarden, waarvoor wij jullie eeuwig dankbaar zijn. Met deze teksten, rond ik deze sectie Aanvulling. Asket komt ons PAD team versterken Vannacht voelde ik mij in een examensituatie, terwijl ik dacht, alle diploma's op zak te hebben. Afgelopen week werd mij tevens duidelijk, dat onze massale versnelde ascentie naar 5D helemaal geen probleem vormt voor PAD. Ik zal de komende dagen wat extra channelingen verzorgen, die met name hierop zijn gericht. En tussen onze beide stelsels en Andromeda zelfs meer dan twee miljoen jaar.

In 5D wordt immers niet meer zo gewerkt met bemiddelaars, maar veel meer via ieders eigen innerlijke leiding. Zoals je in de oude situatie af en toe uitschieters naar 5D had, bijvoorbeeld bij verliefdheden, maar dan viel je al gauw terug naar 3D en later naar 4D, welk laatste ook best vervelend kan zijn. Semjase van de Plejaden Spelen met jullie multidimensionaliteit Lieve Aardemensen. Gezien reacties en bijstelling van hun agenda. Dat Nederland in een sneltreinvaart aan het ascenderen is naar 5D, twijfel ik niet meer aan. En die hielpen mij ook al gauw uit de droom. Wel ben ik altijd te vinden voor co-creatieve samenwerking. Ook het nemen van beslissingen verloopt moeiteloos. Zo beweegt Andromeda zich volgens wetenschappers naar onze Melkweg toe. Hoeveel affiniteit hebben zij momenteel met Aarde? Hun fabelachtige technologie wordt rechtstreeks door gedachten bestuurd, maar je ziet bijna nergens apparaten.

Binky's gameplay kortingscode
Actuele kortingscode body en fitshop
Pink gellac kortingscode


Sitemap