Korting intratuin zevenhuizen


korting intratuin zevenhuizen

en 1, 8, 15, 22 en 29 november 2019 6, 13. Lees meer lees minder workshop 7 maart - Bol op hopkrans Op donderdagavond 7 maart versieren we een grote hopkrans met prachtige materialen! Wil je reserveren voor én van shepherd pantoffels aanbieding de twee pakketten? Let op: deze actie loopt tot en met zondag 10 februari en OP OP! Het kunststofdak bestaat uit negen verschillende lagen, voor de gevels is extra dik isolatieglas gebruikt, de dakgoten zijn gesoleerd en er wordt gebruik gemaakt van een warmte koude opslag waarmee de winkel, het magazijn en de kassen energiearm verwarmd en gekoeld worden.

korting intratuin zevenhuizen

Ook vangen de ondernemers het regenwater op om de binnen- en buitenplanten te besproeien. Wij werken samen met Benjomen Sierbestrating om al jouw tuinwensen vorm te geven. . Bezoek hun website op lees meer lees minder.

Lees meer lees minder KOM gezellig kinderkleding merk korting ontbijten! We werken onder andere met voorjaarsbollen, takken, veertjes, veel groen en droogmaterialen! Heb je nog geen plannen gemaakt? Kidsworkshop 13 februari - Kei van een cactus! Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 11:00 uur en op zaterdag zelfs vanaf 09:00 uur. Deze actie is ook geldig op, afhankelijk van het weer. Daarnaast krijg je een hoop terug voor deze investering. De workshop wordt gegeven tussen 13:00 en 16:30 uur en kost 2,50 per kind, inclusief alle materialen, iets te drinken en wat lekkers.

Bij het bezorgen van de producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen boeken uitgedeeld. Informatie is niet volledig. We starten om 18:30 uur en meedoen kost 35 euro, inclusief een hapje en een drankje. Lees meer lees minder heerlijke high TEA!

C en a winterjassen korting
Concertgebouw kortingskaart
Boldking kortingscode
Formido kortingscode online


Sitemap