Korting enkele reis trein


korting enkele reis trein

2005 Niet zeker of die regel ook geldt voor een overstap naar een ander vervoerbedrijf, als ov korting trein de overstap in de spits. Heeft men daarbij bij het onderbreken en voortzetten van de treinreis niet uit- en ingecheckt bij het spoorbedrijf, dan geldt dat voor de OV-chipkaart als een ononderbroken treinreis. 5 De keerzijde is dat als men vr de spits incheckt, maar weer uitcheckt op hetzelfde station en dan in de spits weer incheckt, men tegen spitstarief gaat reizen. In veel regio's zijn nog abonnementen verkrijgbaar op basis van zones als vervanger van het per fgeschafte VBN-sterabonnement. Reizigers met stads- en streekbussen, stadstrams, de RandstadRail van HTM en de Waterbus Rotterdam-Drechtsteden moeten bij het in- en uitstappen in- en uitchecken bij de kaartlezer in het voertuig (in bussen en trams meestal in de buurt van de deur). Leuke evenementen, dagjes uit, pretparken en dierentuinen worden gecombineerd met een NS dagretour met korting. Uitzonderingen bewerken In de meeste provincies zijn in de bus naast de OV-chipkaart eigen lokale papieren vervoerbewijzen in gebruik. Leeftijdskorting gaat met dit product niet automatisch. Een Railrunner voor een alleenreizend kind is verkrijgbaar in de automaat als eenmalige chipkaart van 2,50 of te laden op de OV-chipkaart van het kind.

Uw kortingscode vindt u achterop Magazine spoor (boven uw adres) Meer over de: NS Meereisretour! In de regiotaxi's die tot het openbaar vervoer worden gerekend, is de OV-chipkaart niet te gebruiken. De Primera OV Dagkaart is geldig in de trein, tram, bus en metro in de reisperiode t/m 19 november 2017. Voor NS gelden andere voorwaarden. Bestel leuke uitjes en kortingskaartjes en reis goedkoop met de trein. 20 korting op bus, tram en metroreizen. Meer over de: Dal Voordeel Actie!

De Jumbo treinkaartjes zijn geldig t/m vanaf 09:00 uur en in hetw weekend de hele dag. Ml#post164810 NS zal bussen inzetten, maar het kan even duren voordat de bussen er zijn. Deze treinabonnementen zijn meestal minimaal een jaar geldig. Meer over: Kruidat treinkaartjes, treinkaartjes bij ActieVanDeDag. Verder verkopen de stadsvervoerbedrijven RET, GVB, de HTM wegwerpkaarten. NS dagretour febo 22 T/m bestelt u voor 22 een NS Dagretour Kroket en Friet bij febo. De kaart is behalve voor reizen op saldo ook kortingscode opposuits geschikt voor alle andere reisproducten, zoals abonnementen en kortingsregelingen. Een fiets mag alleen tijdens de daluren meegenomen worden. Weekend Vrij: Vrij reizen van vrijdagavond 18:30 tot maandagochtend 4:00 uur en sinds 2016 alle algemeen erkende feestdagen. Er is geen restitutieregeling voor anonieme OV-chipkaarten. Als men automatisch opwaarderen heeft ingesteld, dan bestaat de kans dat er op dit moment wordt opgewaardeerd.korting enkele reis trein

Van 16 24 februari 2019 wordt in de RAI Amsterdam weer de jaarlijkse Huishoudbeurs georganiseerd.
Een goedkope maar ook makkelijke manier om de Huishoudbeurs te bezoeken is per trein.
Tijdens een treinkaartjes actie zijn de NS dagkaarten het goedkoopst!
Goedkoop treinkaartje met 70 korting!
De vrijheid om op de reisdag zelf te kiezen met welke trein je reist Altijd verzekerd van een plek aan boord van onze treinen.


Sitemap