Izz korting werkgever


izz korting werkgever

de collectieve IZZ Zorgverzekering. Inmiddels hebben 3,6 miljoen mensen een verzekering bij zorgverzekeringsmaatschappij CZ afgesloten. Onderneem dus stappen en begin bij de praktische zaken. Met beide zorgverzekeraars hebben we goede afspraken gemaakt over de premie, service en vergoedingen voor onze deelnemers. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd en hebben recht op dezelfde aanvullende verzekering als de hoofdverzekerde op de polis. Geen ZZP-er of werkgeverscollectief, de basisverzekeringen apple studentenkorting amac van zorgverzekeringsmaatschappij.

IZZ heeft geen winstoogmerk. Een collectieve zorgverzekering bij CZ afsluiten is voor veel mensen mogelijk. Deze basisverzekering vergoedt alle gecontracteerde zorg en vergoedt tevens alle niet zalando kortingsbon juli 2019 door CZ gecontracteerde zorg tot een redelijke marktprijs. Een CZ collectief aanvragen voor uw organisatie is kosteloos. De aanvullende verzekeringen van CZ, zorgverzekeringsmaatschappij CZ biedt zes verschillende aanvullende verzekeringen.

Als ledencollectief werken we ook samen met zorgorganisaties om de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers te verbeteren. Wil je precies weten wat de invulling is van alle vergoedingen en wat de premies van de verschillende pakketten zijn, klik dan vanuit onze pagina door naar de websites van CZ en VGZ.


Sitemap