Ns korting in het weekend


ns korting in het weekend

weekabonnement handig om naar je opleiding te reizen. De voordelen op een rij. Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? De abonnementskosten voor de eerste maand betaalt u snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Zo reist u automatisch met 40 korting. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel. Dat mag natuurlijk ook. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. Goed om te weten, u krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling korting auto 5 van een jaarabonnement.

Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig.

Maar je moet wel kiezen of je dat doordeweeks of in het weekend wil doen. De overige abonnementskosten worden elke maand automatisch afgeschreven. Maandelijks aanpassen of uitzetten, bekijk abonnementen. Studenten, ik ben student, met je studentenreisproduct reis je in Nederland meestal gratis of met korting met het openbaar vervoer. Reist uw medereiziger alleen verder? Overweeg dan eens Dal Vrij of Altijd Vrij. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. . 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Als je wilt pas je de korting elke maand aan, zo heb je altijd de juiste korting.

Dan reist u zonder korting. Dat kan altijd, ook binnen het eerste jaar. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Handig om te weten. Let op: Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reis je als op een vrijdag. U vult tijdens het bestellen uw geboortedatum in en wij berekenen automatisch de juiste prijs.


Sitemap