Bobbejaanland korting halloween


bobbejaanland korting halloween

bovenop! Bij het bestellen van je pas zal je een foto moeten uploaden. Mijn aanrader qua attracties blijven typhoon, dizz, dream catcher, speedy bob, okidoki en el Rio Grande. Vandaag geweest voor Halloween maar open tot 17 u en sommige atracties sluiten al om 16u30 Datum van activiteit: oktober 2016 Stel jemaloubrouckaert een vraag over Bobbejaanland Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Bij online aankoop: 12 euro korting per persoon voor maximaal vijf personen (max. Dr kinderen vonden het heerlijk. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Datum van activiteit: oktober 2016, stel Jos G een vraag over Bobbejaanland. Ook was de aanloop naar Halloween met 'enge' figuren opgeleukt, samen met een griezelige aankleding. Vanaf 25/11 te koop voor maar 59! CM-voordeel, korting op de toegangsprijs van Bobbejaanland te Lichtaart.

Verouderde browser, je browser is verouderd, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn. Het personeel in de eettentjes te jong, te traag en een grote bron van ergenis. De nieuwe MaraMountain, eigenlijk gewoon de Evolution maar met een VR bril op, is verrassend en een absolute aanrader! Die komen pas komend weekend in grotere aantallen. Meer informatie, ga ook naar.

Bobbejaanland korting halloween
bobbejaanland korting halloween

Het park is schoon en ruim. Ga dan voor een Pro Pas, want daarmee krijg je tot -50 korting in andere parken, mag je heel het jaar gratis naar Moviepark (niet geldig op de Halloween Horror Feest dagen) én Slagharen, en heb je eenmalige entree tot andere parken in Europa zoals Mirabilandia. Van Halloween beleving veel werk gemaakt, maar toch niet echt spectaculier. Het Amulet is gratis verkrijgbaar bij én van onze medewerkers aan de ingang van het park). Datum van activiteit: mei 2016, stel vicky een vraag over Bobbejaanland.


Sitemap