Apple studentenkorting amac


apple studentenkorting amac

het winkelmandje op de button "Doorgaan met bestellen" en upload het bewijs waaruit blijkt dat je student, docent of medewerker van een onderwijsinstelling bent. 49,- of 79,- in én van de Amac stores. Als je wel klaar bent, kun je meteen je kortingscode gebruiken door op Kortingscode invoeren te klikken. Dankzij onze intensieve samenwerking met. Amac in veel gevallen van 6 korting op jouw aankoop. Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan 65VZ5T 4CD, actiesnl10 C09, actiesnl25 676, actiesnl25 971 52AGX8FY A21.

Amac is dé Apple Premium Reseller met 47 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple producten, een uitgebreid assortiment aan accessoires en studentenkorting. Deze studentenkorting Amac aanbieding is geldig voor studenten en docenten en geldig bij aanschaf van een Mac en/of Apple accessoires voor Mac. De Amac sale Als je een Apple product met korting.

Studeer je aan een onderwijsinstelling binnen het (v)mbo, hoger onderwijs, of ben je werkzaam bij een onderzoekscentrum? In dit geval gaan we voor de MacBooks. Mogelijkheden hardware en software, apple-producten profiteren van de integratie van hardware en software. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, studenten ontvangen 6 korting op een MacBook. Ga dan snel naar onze speciale. Je dient student te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Apple is de fabrikant van de hardware en de ontwikkelaar van de software, waardoor de beide elementen goed op elkaar inspelen. Surfspot vormt de Apple Store voor het onderwijs, blader door het aanbod van nieuwe Apple producten om je keuze te maken. Mocht je bewijs niet in orde zijn, dan brengen wij je hier.s.m. Bij Amac is dat geen probleem. Wij vullen het vragenformulier in en ronden de bestelling.

Studentenkorting website waar je profiteert van studentenkorting. Je dient werkzaam te zijn bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Om een aankoop te kunnen doen bij surfspot dien je student te zijn aan een Nederlandse onderwijsinstelling. Een van onze Apple Sales Professionals helpt je graag bij het maken van de beste keus.


Sitemap