Stedelijk museum openingstijden bibliotheek


stedelijk museum openingstijden bibliotheek

vindt de bibliotheek door langs de kassas te lopen, dan rechtsaf voor de garderobe langs en daarna de trap naar beneden. . Het historische archief tot 1980 is alleen gedigitaliseerd te bekijken in de Stedelijk Museum bibliotheek. Youll generally have the material you asked for within 15 minutes. Book a group visit, galleries in transition.

De geschiedenis van het museum en de collectie is hier bovendien uitgebreid gedocumenteerd. Het openbare karakter werd benadrukt door de leeszaal in te richten in de meest publieke ruimte van het museum: het restaurant. House rules, for use of the library a ticket for the museum is not needed, during the opening hours of the library you can go there directly.

Maritiem museum den helder openingstijden
Sauna v egmond openingstijden
Sauna pijnacker openingstijden

You can consult the library catalogue using the online catalogue in the reading room. De boeken waren tevens met opzet neergezet in een bovengalerij die vanuit het restaurant zichtbaar was. More info, join us? Via de bibliotheek kan ook het beeldarchief van het museum worden geraadpleegd. Kunstenaarsboeken, fotoboeken, typografie, het museum beheert ook boekcollecties van andere aard: kunstenaarsboeken, fotoboeken en een uitgebreide verzameling typografie. Toegang, de toegang is gratis, een kaartje voor het museum is niet nodig, al wordt aan bezoekers met een Museumjaarkaart wel gevraagd die te laten scannen. Network connections for laptops and Wi-Fi are available in the reading room. Archive, the museums archive can be consulted on request. Er zijn aansluitingen voor laptops en er is wifi beschikbaar. De leeszaal is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12-17. You can make an appointment by sending an email. Op aanvraag is het archief van het museum raadpleegbaar.

Kortingsbon jopie huisman museum
Korting van gogh museum amsterdam
Anwb korting museum overloon


Sitemap