Korting ouwehands rhenen 2019


korting ouwehands rhenen 2019

calvin klein bralette korting 10:00 18:00, zondag 10:00 18:00, beleef de Ouwehands dierenpark ervaring, het park is ontstaan met een mooi verhaal. Het groepstarief is enkel geldig aan de kassa op het park. Een ander populair gedeelte van het park is RavotAapia. Busladingen boeren kwamen er in de jaren '20 naar de Grebbeberg in Rhenen, maar al snel bleek dat ze meer interesse toonden in de exotische wasbeertjes, dan in de bijzondere kippenrassen. Nog meer beren in Ouwehands!korting ouwehands rhenen 2019

Ouwehands, dierenpark kortingscodes ontvang 20 korting.
Ouwehands, dierenpark en bespaar in de sale van februari checked!
Ouwehands, dierenpark, rhenen voor het eerst haar.

Als bezoeker van de dierentuin heb je een prachtig uitzicht over het Berenbos vanaf de loopbrug. Ze hebben gezelschap van een aantal wolven. 20 personen 3 t/m 9 jaar 19,00.p. Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het prachtige dierenpark. Ook is het mogelijk om de huid van een slang te voelen of kijken hoe hard een struisvogelei nou echt is! Deze bijzondere verschijningen zijn het wild heel zeldzaam, maar in het Ouwehands dierenpark leeft er een complete witte leeuwengroep. Hun natuurlijke leefomgeving wordt nagebootst, zodat de beren, die vroeger bijvoorbeeld moesten dansen voor toeristen, weer zoveel mogelijk 'beer' worden. Meer informatie over een voordelig jaarabonnement? Bekijk de Ouwehand Giftcard, schoolreis, het allergrootste schoolreis-avontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark. Veel agrarirs bezochten deze houderij, maar ze kwamen niet voor de kippen maar voor de andere dieren zoals; de wasberen, pauwen en fazanten. Ieder bezoek aan Ouwehands Dierenpark betekent een dag vol avontuur, actie en fun.

Speur door de kortingsacties en boek de voucher die bij jou past! Een perfecte afsluiter van een dagje dieren kijken! Aarzel dan ook niet en bezoek Ouwehands Dierenpark! Vanaf 10 jaar 21,00.p. De ijsberen Freedom en Viktor moeten er in het dierenpark voor zorgen dat er meer jonge ijsberen komen. In het wild komen deze dieren bijna niet voor. Hij stopte daarmee en begon in 1919, een houderij van bijzondere kippen. Niets is te gek bij Ouwehands Dierenpark.


Sitemap