Studenten ov korting metro


studenten ov korting metro

Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. Bekijk het volledige overzicht wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist op (nieuw venster). Geplaatst op: 25 augustus 2015, met het studentenreisproduct op je OV-chipkaart reis je binnen Nederland gratis of met korting in bus, tram, metro en trein. Je moet dan eerst saldo op de kaart zetten. Is het voordelig voor mij? Bijvoorbeeld van de tram naar de bus? Op het beeldscherm zie je een incheckboodschap.

Studenten OV in de zomervakantie
OV-chipkaart - OV in Nederland Wikistudenten ov korting metro

Het zal je vast niet ontschoten zijn, de zomervakantie komt er weer aan, of misschien heb je wel al vakantie!
De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met nfc-chip (tot eind 2008 rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.
Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig.

Door het degressief tarief bij NS is dit goedkoper. Het is pas geldig als er is ingecheckt. Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen en is verkrijgbaar als maand- en als jaarabonnement. Vind een verkoopautomaat bij jou in de buurt. Overstappen van bijvoorbeeld tram van GVB naar bus van Connexxion kan dus wel zonder opnieuw het basis-/opstaptarief te betalen. Landelijk bus, tram en metro bewerken Bij de landelijke abonnementen voor bus, tram en metro valt op dat een landelijk Dal Vrij-product ontbreekt. Tijdens een treinrit met Arriva worden bij controle de tijd en de gegevens van de controleur als inspectie op de ov-chipkaart bijgeschreven.

Slowjuice nl kortingscode, Warner brothers movie world korting,


Sitemap