Studenten ov bevrijdingsdag korting


studenten ov bevrijdingsdag korting

volgende dag en vanaf.00 uur op de donderdag voor Goede Vrijdag, de dag voor Koningsdag, de dag voor. Goede Vrijdag * gratis gratis * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag,. Bevrijdingsdag is een officile nationale feestdag, maar. Uitchecken, vergeet niet uit te checken! Weekend studenten, oV -chipkaart, bevrijdingsdag 2015, studenten met een weekend, oV -chipkaart kunnen gewoon gratis reizen op Bevrijdingsdag 2015. Bijvoorbeeld van de tram naar de bus? Ook in je vrij-reizenperiode is het belangrijk dat je altijd uitcheckt.

In heel Nederland is in- en uitchecken met je studentenreisproduct verplicht: in bus, tram, trein en metro. Weekabonnement, vrij reizen door de week. Check je in bij een poortje, dan gaat het poortje pas open als het inchecken is gelukt. Feestdagen, nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en Eerste en Tweede Kerstdag. Koop op (nieuw venster) je internationale ticket en geef aan met welk abonnement je reist. In het buitenland kan dit namelijk niet. Als je instapt, check. Dan moet je bij de tram uitchecken en bij de bus weer inchecken.

Studenten ov bevrijdingsdag korting
studenten ov bevrijdingsdag korting

Toolstation kortingscode 2019, Kwik fit korting grote beurt, Musthaves kleding kortingscode, Kortingscode koffievoordeel shop,


Sitemap