Korting ns kaartjes


korting ns kaartjes

met korting en reist u goedkoop met de trein.m.v. Deze goedkope treinkaartjes zijn geldig in de daluren en in het weekend de hele dag. Zo kunt u een kijkje nemen in het Expeditie Berenbos, de Gorilla Adventure, de RavotAapia en de Zeeleeuwenshow 'Elements'. Hoe reis je ermee, met een dagretourtje reis je naar een door jou uitgekozen eindbestemming en weer terug volgens het traject wat. Wij houden u op de hoogte en informeren u over de mogelijkheden voor goedkope treinkaartjes in 2019. Reis met korting in de trein met én van deze aanbiedingen. Voor deze treinkaartjes ga je naar de site van Spoordeelwinkel.korting ns kaartjes

Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboek korting! Momenteel boekt u in de maanden maart, april en mei 2019 trein kaartjes met korting bij NS International. Heeft t/m 4 juni als enige. NS dagkaarten in de aanbieding waarmee je ook op doordeweekse dagen vanaf.00 uur tot diep in de nacht onbeperkt kunt treinen. Dit in tege ns telling tot de Kruidvat treinkaartjes die momenteel in de aanbieding zijn en waarmee je alleen in het weekend kunt reizen.

NS, dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Deze dagretour actie is tevens geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur. Het is vaak al mogelijk om het vervoersbewijs van 50,60 voor een bedrag van 19,50 aan te schaffen. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Met de trein naar Mysteryland is vrij eenvoudig, omdat je enkel naar Hoofddorp Centraal hoeft te reizen waar de pendelbussen al voor je klaar staan. Bestel dan een NS Weekenddagretour en reis op én dag heen en weer naar een bestemming naar keuze. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia NS Groepsticket Bekijk Actie Groepen vanaf 4 personen profiteren van groepskorting in de trein! Voor 19 bestelt u een.


Sitemap