Primera korting trein


primera korting trein

waar ze het hele land kunnen doorreizen voor een vast bedrag. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie).primera korting trein

Voor slechts 19 ontvangt u een dagkaart voor de trein, bus, tram en metro en kunt u een heerlijk dagje weg met het Openbaar Vervoer. Een OV Dagkaart voor. De Primera OV Dagkaart is te gebruiken van maandag t/m vrijdag voor.30 uur, van.00 t/m.00 uur en.30 uur.

04 februari 2019 Laatste trein acties! De OV Dagkaart is geldig t/m in treinen, bussen, trams en metro's van alle Nederlandse vervoerders. Aarzel dan niet en bestel direct via de website! Hoe schaf ik deze voordelige treinkaartjes aan.

Kortingscode heineken store
Vroege vogel korting intratuin zevenhuizen
Korting mamma mia film

Bestel via: Internationale treintickets. Treinkaartjes ActieVanDeDag, kosten: 19,50, verkoopperiode: opop, verzilveren: t/m Geldig: t/m, type: NS Dal Dagkaart, vakantieVeilingen Treinkaartjes. Ja, u kunt met het reisproduct van Primera een dag lang onbeperkt reizen in de daluren in treinen, bussen, metro's en trams van alle vervoerders in Nederland. Vanaf maandag 03 september 2018 bestelt zijn er weer OV dagkaarten verkrijgbaar bij Primera. Hier klik je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Goedkope treinkaartjes in 2018, altijd gebruik maken van goedkope treinkaartjes in 2018? Is de OV Dagkaart geldig in alle treinen, bussen, trams en metros? Voor de bus, tram en metro dient u echter weer een apart vervoersbewijs te kopen. Na aankoop ontvangt u een eenmalige OV Chipkaart die u direct kunt gebruiken en is én dag geldig.

Treinactie: OV-Dagkaart bij Primera voor Primera OV Dagkaart Primera OV Dagkaart - Treinkaartjes actie

Ns los kaartje met korting, Kortingsbon pannenkoekenboot rotterdam, De uithof korting,


Sitemap