Korting disneyland


korting disneyland

naar keuze gedurende je verblijf, gedurende deze twee dagen: per persoon (vanaf 3 jaar) per dag een voucher voor een gratis ontbijtmenu. De toeristenbelasting dient te worden betaald per volwassene (18 jaar of ouder) per nacht. Maaltijdvouchers zijn niet geldig in Villages Nature Paris. Als je liever met jouw eigen auto naar Disneyland Parijs rijdt, dan duurt dit ongeveer 6 uur vanaf Amsterdam. Gedurende de geldigheid is deze aanbieding beschikbaar in ten minste én Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. De verblijfsduur kunnen van toepassing zijn. Maak je debuut op het grote scherm bij Production Courtyard, Toon Studio, Backlot en Frontlot. Goed om te weten : Disneyland Parijs, disneyland Paris is een betoverd koninkrijk waar al je dromen en wensen uitkomen. 2 gratis maaltijden op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken als je verblijft in Villages Nature Paris: ontbijt in een van de counterservice restaurants in de Disney Parken 1 maaltijdvoucher per persoon per dag op de twee dagen van je bezoek. Verblijven t/m 4 nachten kunnen online en telefonisch geboekt worden. Of je kan met de Thalys naar Brussel en na een overstap in Brussel op de TGV, ben je op twee minuten loopafstand van Disneyland Parijs met treinstation Marne-la-Vallée - Chessy.

korting disneyland

Afhankelijk van het geboekte hotel, omvat je arrangement de optie standaard, plus of premium Halfpension optie. Er zijn een aantal manieren om naar Disneyland Parijs te reizen: Met de trein naar Disneyland Parijs. De totaalprijs wordt dus 690,90! Bij verblijf in een kamer in de Compass Club of de Golden Forest Club, kun je gebruik maken van het ontbijtbuffet in de desbetreffende Club. Je kunt je ontbijt upgraden naar een ontbijt met Disney Figuren. Restaurant Agrabah Café, café Fantasia, walt's - een Amerikaans restaurant, restaurant Hakuna Matata. (1) Met uitzondering van Disney's Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris (2) fastpass: check bij aankomst de "Plattegrond van de Parken" om te zien voor welke attracties deze service beschikbaar. Minimaal én betalende volwassene per kamer.

De toeristenbelasting zal aan het eind van de reservering worden toegepast. Je favoriete Disney-sterren komen tot leven door middel van klassieke verhalen en hedendaagse hits! "Tot 25 korting deze aanbieding is geldig voor aankomsten van 2 april t/m 6 november 2019, indien geboekt voor 18 februari 2019. Bij verblijf in Villages Nature Paris: Gratis ontbijtmenu in én van de Disney parken en gratis diner, op de twee dagen van je bezoek aan de Disney Parken". Indien op de door jou gekozen aankomstdatum de aanbieding niet beschikbaar is voor het hotel van je voorkeur, kies dan een andere aankomstdatum of een ander Disney Hotel of Disney Nature Resort.


Sitemap