Rumag korting


rumag korting

of staande kaart, f een vierkante kaart, spreekt Greetz vervolgens in drie formaten: Medium, XL en Supersize. Het leukste van alles: pop on top korting met een MyGreetz account spaar je voor Stampz. Dit betekent gratis wenskaarten versturen! Alle kaarten worden op hoge kwaliteit geprint, zorgvuldig verzonden en op de door jou gekozen datum bezorgd. Dan verstuur je de wenskaart direct online en doen wij hem voor je op de post in de door jou gekozen envelop.rumag korting

Leuke en geestige kaartjes voor vrienden en familie. Bij Greetz kun je online kaartjes bestellen.

Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Hieronder vind je een overzicht! Meerdere kaarten tegelijk versturen, na het maken van de wenskaart biedt Greetz twee mogelijkheden.

Een handgeschreven kaart geeft een persoonlijke touch en maakt het mogelijk om deze samen te voegen met bijvoorbeeld een zelfverzorgd cadeau. Maak je liever een eigen ontwerp? 14 februari 2019 - Valentijnsdag, valentijnsdag staat weer voor de deur! Benieuwd hoe de verhoudingen in werkelijkheid zijn? Bij Greetz verstuur je jouw valentijnskaart(en) ;-) gemakkelijk en persoonlijk. Kies een kaartje van én van de Greetz designers, een wenskaart uit én van exclusieve wenskaartcollecties, of maak een eigen ontwerp. Of kies voor een volledig zelfontworpen fotokaart.

Rumag korting
rumag korting


Sitemap