50 korting specsavers


50 korting specsavers

Eigen risico: nee, er geldt geen eigen risico. Het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat uw die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren. Meldt u zich dan hier gratis aan. Bovendien nemen de opticiens alle tijd om u te adviseren. Ook als u geen aanvullende verzekering hebt, kunt u gebruik maken van deze korting. 2 jaar kwaliteitsgarantie: in geval van productie- of materiaalfouten vervangt of repareert Specsavers tot 2 jaar na aankoop de bril. Heeft u wel een brilvergoeding? Eye Wish Opticiens, eye Wish Opticiens heeft meer dan 70 jaar optiekervaring. We hebben bij verschillende opticiens korting voor u geregeld.

Welke soorten glazen passen het beste bij jouw levensstijl?
Alle Specsavers-brillen worden geleverd met standaard enkelvoudige glazen, brillenkoker en doekje.
CZ heeft speciale afspraken gemaakt met Specsavers.
Iedere verzekerde die een bril of contactlenzen koopt bij Specsavers heeft de volgende voordelen (niet in combinatie met andere aanbiedingen).

50 korting specsavers
50 korting specsavers

Beekse bergen korting zoo abonnement, Vwb korting,

Een overzicht van gecontracteerde opticiens vindt u in onze Zorgvinder. Als klant van CZ profiteert u van veel voordeel op gezondheidsproducten. Zo krijgt u korting, wat krijgt u vergoed uit de Basisverzekering? Dan dient u de rekening eenvoudig zelf bij Menzis. Korting met SamenGezond op brillen en contactlenzen Ook zonder brilvergoeding krijgt u korting op uw brillen of lenzen. Voor een brilvergoeding gelden er vanuit de Basisverzekering specifieke voorwaarden, vanuit een aantal aanvullende verzekeringen bestaat er een vergoeding. Als CZ-verzekerde profiteert u van de volgende korting: Enkelvoudige brillen 60,- korting bij aankoop van een complete enkelvoudige bril met dunne glazen op sterkte met UltraClean coating f een merkzonnebril ter waarde van 139,- cadeau bij aankoop van een complete enkelvoudige bril, met dunne glazen. Toch tot 75,- korting op uw bril of lenzen. Andere voordelen voor verzekerden. 123 Lens plaatst specifieke cookies klikzeker kortingsbon om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. De kortingsbon kan gebruikt worden in combinatie met de dan lopende aanbiedingen* van Pearle en Eye Wish Opticiens.


Sitemap