Rotterdampas korting skvr


rotterdampas korting skvr

dan in voor de cursus van skvr en upload je bewijs van goedkeuring. Uitzonderingen Bij de korte cursussen van Dans en Theater kan er tijdens de hele cursusperiode ingestroomd worden. Ja, dat kan bij veel van onze cursussen, mits er voldoende plek beschikbaar. Als de aanvraag naar het fonds is gemaild, kan je kind vaak al snel beginnen met de les. Voor de korte cursussen van Muziek, Beeldende Kunst, Mode Design, Schrijven en Fotografie Media is instromen mogelijk tot en met de derde les. Skvr locaties zijn goed bereikbaar en centraal gelegen, maar ook op scholen en locaties in de wijk vind je ons. Wanneer is mijn inschrijving verwerkt?

Je betaalt pas en alleen voor de lessen vanaf het moment dat je definitief bent geplaatst en start met de lessen. Vraag je korting aan? Inschrijven kan ook met een papieren inschrijfformulier. . Dan hebben we een speciaal beginnersrooster voor het eerste lesjaar. .

Smartphoto korting december 2019, Inktweb korting,

Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met muziekles. Om in te schrijven moet je 18 jaar of ouder zijn. Vraag je ouder(s verzorger(s) om de inschrijving actie code bol.com gratis verzenden te doen. Overal in de stad worden de lessen gegeven. In de vakanties zijn er geen reguliere lessen of cursussen en zijn onze leslocaties gesloten. Klik hier voor meer informatie over alle kortingsmogelijkheden. Zijn er lessen in de vakanties? . Dit doen zij samen met jou, op de computer. Stap 1, vraag aan de juf of meester van je kind, de buurtsportcoach, de schuldhulpverlener of bij het wijkteam of ze je willen helpen om een aanvraag te doen. Denk aan de startdatum, lestijd, laatste lesdag, docent, locatie en het lokaal. Klantenservice, Postbus 23260, 3001 KG Rotterdam. Met uitzondering van de lessen waar gewerkt wordt met modellen, daar kun je geen kijkles doen.


Sitemap