Quick parking zaventem adres


quick parking zaventem adres

een nieuwe spoorbrug, gaat u links de Budasteenweg op (dit is het 4e stoplicht). Ondernemingsnummer:, e-mail: Telefoonnummer: avantisport kortingscode 32 (0). Het personeel surveilleert regelmatig. De autosleutels worden veilig bewaard tijdens uw vakantie. Nieuw De valet parkeerservice is beschikbaar! Adresgegevens, parking Zaventem, budasteenweg 42 1830 Machelen, telefoonnummer: 02/4003903, post- en factuuradres: Quick Parking Belgi.

Adres en route naar de parkeerplaats. Neem afslag 12 (Vilvoorde/Machelen). U parkeert veilig uw auto op ons bewaakte parkeerterreinen en bent binnen 15 minuten in de terminal. Op de Brusselse ring (RO) gaat u richting Namen/Luik/Antwerpen. Sla links af op de Woluwelaan (R22).

Onderaan de afslag gaat u links de Woluwelaan. De parkeerplaats bevindt zich. Na ongeveer 2,5 km gaat u rechts de Budasteenweg. Budget Parking Belgie bvba, stationlei 1 bus 2, 1800 Vilvoorde. De shuttle haalt u op bij het afgesproken trefpunt en brengt u terug naar uw auto.

De pendeldienst is 24 uur per dag beschikbaar. De transfertijd naar de luchthaven bedraagt circa 5 minuten. Voeg in op de Brusselse Ring (RO). Aankomst tijd is eerder dan de retour tijd. Goedkoop, kortingsbon hobbybeurs assen 2019 snel en veilig parkeren bij de luchthaven. Gaat u op reis en hebt u geen zin om op een bus te wachten? De shuttlebus rijdt u dag en nacht naar de terminal. Een van onze gekwalificeerde chauffeurs haalt uw voertuig op voor de terminal en brengt uw auto terug als u terug komt op de luchthaven. Neem de eerste afslag links de Budasteenweg. Onze bewaakte parking bevindt zich op korte afstand van de terminal. Veiligheid en toegankelijkheid, het parkeerterrein is afgesloten, omheind en 24 uur per dag bemand.

Quick parking zaventem beoordelingen
Kortingscode comfort parking schiphol


Sitemap