Korting verzekering politiekeurmerk veilig wonen


korting verzekering politiekeurmerk veilig wonen

eerst een inspectieafspraak met. Sinds 2005 heeft het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) het keurmerk van de politie overgenomen, omdat besloten is dat de politie de preventietaak naast zich neer moet leggen. Volgens statistieken hebben bewoners van een woning met een keurmerksticker tot 95 minder kans op inbraak. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (pkvw) kunt u uw huis veiliger maken, zodat u het risico op inbraak verkleint. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is het nationale middel om de bouwkundige beveiliging van woonhuizen in kaart te brengen. Beveiligt u uw huis met deze producten? Bij woningverkoop kan aangebrachte beveiliging een extra verkoopargument zijn. Voldoet je huis aan het, politie Keurmerk Veilig Wonen (pkvw) of de Borg-norm (voor elektronische beveiliging)? Borg-certificaat, aBN Amro 20 20, allianz* 10* 10 aNWB/Unigarant* 10 (max 20) 5 (max 15) Bruns ten Brink 20 20 fbto 15 15 de Goudse* tot 15 geen Inshared 5 geen Klaverblad 10 10 Nationale- Nederlanden Maatwerk Basis en All-in 2 à 6. Vergeet in elk geval niet om een certificaat van het pkvw aan te vragen nadat je deze aanpassingen hebt gedaan of laten doen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen - Independer Weblog Korting op inboedelverzekering Consumentenbond

Een korting van bijvoorbeeld 10 scheelt dan z een paar tientjes per jaar. Sommige verzekeraars hebben wel aanvullende of eigen eisen. Politie Keurmerk Veilig Wonen. Als je handig bent, kun je zelf veel doen om het Politie Keurmerk Veilig Wonen (pkvw) te krijgen: Ramen, deuren, bergingen en schuren beveiligen met gecertificeerd hang- en sluitwerk.

Deze varieert van 5 tot 20 (zie tabel). Met een inboedel- en woonhuisverzekering van Interpolis bent u verzekerd tegen schade door onder andere inbraak en diefstal. Je hebt dan in ieder geval een alarmsysteem nodig. Goede buitenverlichting bij de voor- en achterdeur. Uw huis veiliger maken met het politiekeurmerk. Deze alarmsystemen kunnen behoorlijk prijzig zijn. Een woning die goedgekeurd is krijgt een sticker die zichtbaar bij de voor- en achterdeur wordt geplakt. Het nieuwe hang- en sluitwerk moet namelijk aan bepaalde eisen voldoen. Vraag een pkvw-erkend bedrijf om dit voor je te doen. Doorklimbeveiliging: van 30 tot 70, montagekosten en voorrijkosten zijn hier niet bij inbegrepen.


Sitemap