40 korting ns student


40 korting ns student

afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Acties zoals de zomertoer waarbij je twee dagen onbeperkt mag reizen voor een vast bedrag. Via de website van NS plan je je reis zorgvuldig.

Profiteer altijd van korting! Als student mag je in de week of het weekend gratis gebruikmaken van het treinvervoer van. Wanneer je pas afgestudeerd bent, krijg je gratis een jaar lang een Dal Voordeel abonnement van. Terug naar hoofdmenu Sluit submenu. Probeer het later nog een keer.

Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd. De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Op de door u gekozen reisdatum is dit station niet (meer) beschikbaar. Hoe leuk is het om het prachtige Amsterdam eens vanaf het water te bekijken?! Sit and relax en geniet in een comfortabele boot van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

40 korting ns student

Gamma korting, Korting wk allround 2019,


Sitemap