Kortingscode pannenkoekenboot amsterdam


kortingscode pannenkoekenboot amsterdam

dat precies zit? De unieke code vind je op je ticket. Ga naar het online reserveringssysteem van de Pannenkoekenboot. Kies bij betaalmethode, unieke Code D en vul je unieke code in bij het vakje kortingscode of cadeaucode. Zijn er 1 of meer kindjes onder de 3 jaar bij het gezelschap? Aan boord is het hartstikke gezellig door de oud-Hollandse inrichting van het schip. Volg onderstaande stappen om de reservering te plaatsen. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Gebruik de vouchercode die op elk ticket staat.

Geef dit dan aan in het veld opmerkingen tijdens het reserveren. Onderweg kom je indrukwekkende zeeschepen tegen en in de zomer bestaat de kans dat cruiseschepen voorbijvaren. Er is een ballenbak in het scheepsruim en allerlei kleurplaten voor de kinderen, zodat ouders eventjes kunnen ontspannen tijdens het natafelen. Voor kindjes jonger dan 3 jaar hoef je geen Tickets te kopen. Als je niet aan boord bent geweest, dan kun je helaas niet opnieuw gebruik maken van de tickets.

De pannenkoekenbakkers bakken ze heerlijk goudbruin, naturel, met spek of appel. Alleen op deze manier kun je reserveren met de tickets van! Spelen in de ballenbak. Ideaal om met het gezin uit eten te gaan en je mag zoveel pannenkoeken eten als je wilt. Daar kom je achter aan boord! Verlopen kortingen voor Pannenkoekenboot Amsterdam, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben.

Boven menshop kortingscode, No shirt kortingscode, Wielersport expert kortingscode,


Sitemap