Kaartje met korting ns kopen


kaartje met korting ns kopen

keer zal ik kijken hoe ik mijn dochter met korting mee kan laten reizen, maar is het voor nu mogelijk het in principe te veel betaalde bedrag terug te krijgen? Active tab, e-tickets van. Als u met Samenreiskorting met uw man wil meereizen, dan moet u voorafgaand aan de reis bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op de persoonlijke of anonieme OV-chipkaart laden waar u mee reist. Kinderen van 4 t/m 11 jaar, die reizen met een Railrunner, hoeven geen geldig identificatiebewijs te tonen. We hebben nog via de informatiepaal om hulp gevraagd. Er zijn geen losse treinkaartjes met korting meer verkrijgbaar. En ook hoe ik een kaartje kan kopen, maar dan kan ik niet aanvinken dat ik met korting wil reizen, hoe moet dat? Vergeet niet uw Grensabonnement mee te nemen; dit e-ticket is alleen geldig in combinatie met uw Grensabonnement. Het is dan ook alleen geldig in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Medereizigers laden samenreiskorting op HUN eigen (mag anonieme kaart zijn) ov-chipkaart en mogen vervolgens met je mee (onder bepaalde voorwaarden, dus niet inchechen in de spits) als je zelf ook met korting reist. In tegenstelling tot wat de dame bij de SOS/infozuil zei mag dat ook gewoon een anonieme ov-chipkaart zijn hoor, dus als je die toevallig nog ergens had zou je dochter daarop mee mogen! Wel staat hun naam, geboortedatum en de reisdatum op het e-ticket. Hoe werkt dit nu?

Hoeveel korting fnv bij unive, Dierenpark nordhorn korting, Humphreys utrecht korting,

Vandaag ging ik met mijn dochter een open dag in Den Bosch bezoeken. Icon, beste antwoord door Tochjo, 14:00, het is niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting (vooraf online) of een eenmalige chipkaart met korting (bij de kaartautomaat) te kopen. Belangrijk, een e-ticket van NS is persoonsgebonden. Kan iemand me uitleggen hoe ik online een kaartje met korting kan kopen? Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? Kids Vrij (gratis, maar korting parfumcenter de kaart kost eenmalig 7,50) ook nog een goede optie, en mag ze ook in de spits gratis mee.

Horlogebanden specialist kortingscode
Gamecube games kortingscode


Sitemap