Watertuin korting ontbijt


watertuin korting ontbijt

uitzonderingen op maken. Dit betekent dat de prijzen anders zullen zijn dan dat u van ons gewend bent. of in combinatie met een gebakje en een drankje voor 4,-.p. De aanvraag dient minimaal én week vantevoren te worden ingediend bij de desbetreffende locatie. Originele bon is alleen geldig, niet in combinatie met andere acties en kortingen.

Lunch Diner - Watertuin - Watertuin - Wereldkeuken - All Hét restaurant met een all-in live cooking Kortingscode Wielersport Expert - wazzzup Best Sites on Jurken

De onderstaande voorwaarden gelden voor de Vroege Vogel: - Reserveren verplicht - Feestdagen uitgezonderd - Alleen op basis van beschikbaarheid - Niet.c.m. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk. Er moet altijd 1 betalende volwassene per jarige mee om gebruik te kunnen maken van deze actie. Heeft u zin in een lekker en goedkoop hapje buiten de deur?

Mails kunt u naar de desbetreffende locatie sturen via het contactformulier. Ik heb een suggestie / tip / klacht Watertuin doet er alles aan om de prijs, kwaliteit en sfeer te bewaken, desondanks zijn alle tips en suggesties, klachten of kritiek punten van gasten zeer welkom! Dit speciale dessert (ook voor speciale gelegenheden) kan je vooraf bestellen en betalen bij de receptie voor. Kan ik apart afrekenen? Heeft u een allergie, neem contact op met het desbetreffende filliaal om de mogelijkheden voor uw specifieke allergie te bespreken. Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht heeft een speelkamer Watertuin Bergen op Zoom heeft een grote speelkamer Kinderlen leeftijd speelkamer t/m 11 jaar Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, ook in de Kindertuin/speelkamer. Wat houdt de Hight Tea in? Om teleurstellingen te voorkomen en bij drukte is dit wel aan te raden. Indien de tafel, na uw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kunt u bij de receptie uw arrangement verlengen tegen een zeer vriendelijk tarief. Kom eten bij de Watertuin. De tijdsduur per tafel is het alleen mogelijk om 1 soort arrangement te nemen per reservering/per tafel.

We hebben al 2 uur gezeten maar we willen nog langer blijven? Ontbijt Ruime keuze aan verschillende broden en broodjes Diverse vleeswaren en kaas Zoet beleg Assortiment vers fruit Eieren Vers geperste jus d'orange Lunch Salades (pasta, couscous, tonijn crostini's, uitgebreide keuze aan sushi Warm buffet; aardappel gerechten, pasta gerechten, saté, groenten gerechten, bami, gebakken nasi, pizza,. Nee, honden zijn niet toegestaan bij alle Watertuin locaties, uitzondering is Watertuin Schiedam, waar de hond alleen op het terras mag komen. Bij het reserveren houden we rekening met de tafelkeuze, echter kunnen we deze niet garanderen. (dus niet binnen) Hebben jullie cadeaubonnen? Als ik cognac bestel moet ik dat dan extra betalen? 1 Persoon komt later (of vertrekt eerder) dan het gezelschap, betaald die meer/minder?


Sitemap