Winterbanden korting


winterbanden korting

Verlenging van het abonnement na dit halfjaar is niet verplicht. Dit is op basis van de algemene pechhulpvoorwaarden. Alle voertuigen zijn op deze manier gedekt, ook als daar een keer iemand anders gebruik van maakt! Winterbanden kopen via het internet levert je makkelijk een korting op van.o.v. Voordelen: het groot aanbod aan merken voordelige prijzen 450 montagepartners gratis terugsturen binnen 14 dagen, klanttevredenheid is topprioriteit. Klanten uit andere landen kunnen zich aanmelden, maar pechhulp is enkel mogelijk voor Nederlands geregistreerde voertuigen. Met het abonnement wat je krijgt na aankoop bij, ben je binnen Nederland verzekerd van pechhulp, tot 15 kilometer over de grens. Hoe kun je dit opzoeken? De actie geeft recht op een half jaar (tot en met ) pechhulp in Nederland.

Ga naar je wagen en schrijf alle data over (op papier) wat u kan vinden op de banden. Voordelen: het grootste aanbod in montage plaatsen snelle levering/montage, binnen 2 à 5 dagen mogelijkheid tot levering aan huis enorm groot aanbod aan banden de voordeligste prijs, beoordeling: 5/5, betalingsmogelijkheden: Bankoverschrijving, visa, Mastercard en Eurocard, american Express en Diners. Bekijk dus zeker jouw huidige banden en verzamel eerst de nodige gegevens voor je overgaat tot winterbanden kopen. Eens dat je jouw bandenmaat weet, geef deze dan in de zoekbox rechts.

Wanneer producten retour gaan, vervalt het recht op het gratis pechhulp abonnement. Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Combinatie van het grootste aanbod en de laagste prijs. Eventuele kortingscodes en/of andere acties zijn tijdens de gehele actieperiode ongeldig in combinatie met deze actie. De voorwaarden van de actie vind je onderaan deze pagina. In dit geval kan de band 600 kilo dragen. behoudt zich het recht om de actievoorwaarden te wijzigen, op te schorten of te beindigen. Koop jouw banden online aan een zeer voordelige prijs. is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten in de voorwaarden. Sinds 2014 is het bedrijf actief bezig met pechhulp. Kies een montageplaats en 2 à 5 dagen later zijn uw banden al gemonteerd. Voor slechts 15,50 per jaar ben je anwb-lid en krijg je korting.a.

Sushi service hellevoetsluis kortingscode
Lenovo kortings
Pma korting walibi


Sitemap