40 korting kaartje ns


40 korting kaartje ns

for flight meeverzekeren van het risico van glasbreuk op de woonhuisverzekering bijna altijd voordeliger. Deze dien je uit te printen of te tonen op je smartphone in de NS Reisplanner app. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Duitsland. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International. Daarbij hebben wij een aantal boekingstips, waarmee u flink kunt besparen. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Studentenkorting naar Belgi, bovenop de tarieven voor jongerenvoordeel ontvangen studenten met hun studentenreisproduct korting op het binnenlandse gedeelte van de reis.

Kan ik nog steeds een kaartje met 40 korting kopen of is dat helemaal verlopen? Bij NS International ontvangt u meer korting bij groepsreizen vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Reist uw medereiziger alleen verder? Bekijk aanbiedingen, overzicht NS International aanbiedingen (Februari 2019). Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer korting make up studio mascara (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat.

Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Goedkoop naar Parijs Al vanaf 35 euro reis je met de trein naar Parijs. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Kortingskaart bij NS International Heeft u een kortingskaart, abonnement of Samenreiskorting bij de NS? Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse.

Kortingscode avantisport 2019, Kortingscode beats by dre studio wired, Verjaardagskorting sarenza,


Sitemap